Klar for nytt vintereventyr i Telemark

Våren 2017 la jeg ut på en rundreise i Telemark. Jeg fikk oppleve alt fra overnatting i en vintønne til besøk på en wakeboardpark og russefeiring med Bø-russen. Jeg fikk oppleve gjestfrie telemarkinger som åpnet hjemmene sine for å hjelpe meg fra A til B! Og gjett hva; nå blir det ny tur. 

Savnet var derfor stort da jeg satte meg på toget på vei hjem.
Naturen, dyra, opplevelsene, menneskene- når skulle jeg få oppleve dette igjen? Den to ukers lange pustepausen fra storbyen gjorde noe med meg. Jeg er MYE mer ute enn før. Jeg bruker naturen som energipåfyll, og jeg søker mot nye opplevelser.

Les mer om Den Moderne Askeladden sommereventyr!

Gleden var derfor stor da jeg ble spurt om å være Den Moderne Askeladden nok en gang. Men denne gangen er det skidestinasjonene som står på agendaen!

Og som seg hør og bør, har jeg laget en bucketliste for mitt skieventyr, som skal tilbringes med Kasper to helger, og Karianne to helger!

Kasper og Karianne som reisefølge
Kasper og Karianne som reisefølge

4 eventyrlige helger 

  • 3.-4.feb Haukeli og Vrådal
  • 24.-25.feb  Gautefall og Lifjell
  • 17.-18. mars Rauland
  • 24.-25. mars Gaustablikk og Gaustatoppen

Sjekk Den moderne Askeladdens eventyr også på :

Bucket-list

1. Ta et bilde av meg og Kasper på telemarksski som jeg poster
på Instagram! ( Ja, for hva passer vel bedre enn å poste et bilde FRA Telemark PÅ telemarksski? Hehe)

2. Filme mens jeg tar en dukkert i villmarksspaet på
Haukeliseter Fjellstue!

3. Prøve å stå minst 20 meter på snowboard UTEN å tryne! ( For
the record, jeg har aldri prøvd snowboard før, så dette kan bli interessant! Vrådal Panorama- stå klar med kameralinsa!)

4. Få Kasper ut av komfortsonen på Snapchat og Instastory! HVA
vet jeg ikke, men det gjelder å følge med på kontoene våre!

5. Karianne, du skal få deg et KYSS eller to ! Så om du er på
Raulands skisenter 17 eller 18.mars, så vet du hvor du finner Karianne!

6. Vinne tandemskikonkurransen mot Kasper!

7. Kjøre ski på kvelden! ( Det har jeg til gode å gjøre!)

8. Møte noen av de samme folka som jeg møtte sist jeg var i Telemark!

9. Få meg tre nye venner fra Telemark!

10. Havne på et kult afterski!

Førstkommende helg skal jeg besøke Hauekliseter Fjellstue der danske Kasper skal bli med meg! Karen har en griselekker Instagram-konto du bør følge, ( @iamnordic) og jeg drømmer meg ofte bort når bildene hans dukker opp på Instagram i min daglige scrollerunde. Jeg har aldri møtt han før, vi har kun snakket sammen i sosiale medier. Jeg vet likevel at vi kommer til å komme godt overens! Og til tross for mitt energinivå, så blir nok Kasper ganske beroliget når jeg forteller han at den lufta siger sakte, men sikkert ut av ballongen i 22-draget på kvelden!

Telemarkskjøring og parallellslalåm på Haukeli Skienter er det som står på planen for helgen, og kanskje blir det tid til litt
villmarksspa?:)

Søndag morgen våkner vi opp i Vrådal på Quality Hotel Straand der formiddagen skal tilbringes på Vrådal Panorama! Snowboardet skal spennes på (aldri testa det før! Kan bli interessant…) og tandemski skal testes!

Den 23-25 februar er det Gautefall og Lifjell skisenter som står for tur, og her skal langrennsskia frem! Og kanskje får jeg tid til afterski? Dessuten skal jeg møte hester denne helgen, noe jeg gleder meg VELDIG til!

16-18 mars er det Rauland og Vierli som står på agendaen, og da får jeg med meg Karianne fra Farmen, også kjent som KariSafari! Karianne og jeg fikk et godt forhold til hverandre etter at hun tok kontakt med meg etter Farmen i fjor. Ikke bare kunne vi bånde over hestemøkk, melking av kuer og vonde kroppslukter, vi var også veldig like! To duracellkaniner på tur kan bare gå en vei!

13-25 mars venter Gaustablikk og Gaustatoppen som skal besøkes! Jeg har aldri vært på Gaustatoppen før, så DET er virkelig noe som må sjekkes av i boka til Askeladden!

Håper du vil følge eventyret mitt videre! Husk å følge meg på
Instagram: @stinehar og Snapchat: stinita

Hilsen

Den Moderne Askeladden, Stine Hartmann