Bucket list for min eventyrlige reise i Telemark

Nå begynner Telemarks-eventyret mitt å nærme seg med stormskritt, og jeg gleder meg som en liten unge! Det er en tettpakket timeplan jeg skal forholde meg til, men jeg har også et håp/ønske om å få til flere artige aktiviteter i løpet av mine to uker i Telemark.

Fra fallskjermhopping i Morgedal til 17.mai-feiring med ukjente i Bø og overnatting i ei vintønne-dette eventyret blir alt annet enn kjedelig!

Som seg hør og bør, har jeg også laget en bucketliste over ting jeg skal prøve å få til i løpet av mine to uker på landeveien. Enkelte litt vanskeligere enn andre! Men hey, bedre å prøve og feile, enn å ikke prøve i det hele tatt!

Jeg skal blant annet prøve å...

-ta en selfie med en lama (denne føler jeg er rimelig innafor om jeg først får øye på en lama! Er jo god på selfies, så jeg ser ingen grunn til at dette ikke skal gå!)

alpaca-656765_960_720

- få et nytt profilbilde til Facebook med en Telemarksbunad. (Denne kan jeg nesten checke av allerede! Å låne en bunad skal jeg alltids få til, og nye profilbilder tar jeg støtt og stadig!)

bunad

-gå på epleslang i fruktbygda (hysj hysj! Men det spørs om jeg tør da! Jeg er jo ikke en som gjør slike ting i utgangspunktet, men når man først er i fruktbygda Gvarv... Og kanskje jeg kommer i kontakt med noen artige folk!)

epler-lindheim-web-foto-live-skinnes_size-large

-feste med russen i Bø. Vil gjerne treffe så mange som mulig, så hyl ut om du kjenner noen!

FullSizeRender

- samle så mange folk som overhodet mulig på Fjoneferja og få alle sammen til å gjøre knebøy i de minuttene det tar å ta ferja! Jeg elsker fysisk aktivitet, og spesielt det å få folk til å være i aktivitet, så dette punktet kommer vel ikke som en bombe for de som kjenner meg!

Fjøneferje

-invitere meg selv på kaffe hos en kjent telemarking! Trenger hjelp her også, så hyl ut om du kjenner noen kjendiser i Telemark!

- dra på en Tinder-date med en Telemarking! Haha, ærligheten selv! Jeg er jo singel, og har aldri data en Telemarking, så en gang må være den første!

Stine2

 

Husk å følge med på eventyret via Facebook-siden og Instagram-siden til Visit Telemark, telemarkshistorier.no og min Instagram (@stinehar) blogg (stinehartmann.com/blog) og Snapchat (stinita). Har du lyst å vinne en moderne Askeladden reise, bli med på konkurransen her: www.visittelemark.no/askeladden.

Og du? Kanskje vi sees på veien! Kom GJERNE bort og slå av en prat om du ser meg!