Farmen-Stine legger ut på nye eventyr i Telemark!

Den Moderne Askeladden droppes i Morgedal, Telemark 15. mai og vil dra på eventyr frem til 30. mai. Stine skal blant annet besøke Seljord, Notodden, Bø, Porsgrunn, Kragerø, Vrådal og Dalen. Hun skal teste ut flere spennende aktiviteter samt møte morsomme og inspirerende personer. Følg med og hjelp henne med tips fra og med 15. mai!

Stine_1

Den moderne Askeladden

Navn: Stine Hartmann
Fra: Ullern i Oslo
Alder: 31 år
Yrke: Journalist og personlig trener
Forrige eventyr: Sistemann ut før finaleuka I Farmen 2016
Neste eventyr: Finne gull i Telemark våren 2017

Journalist i både innland og utland, løpende DJ i sydlige strøk, jobbe på-roping på både treningssenter og snapchat, live-løping opp på toppen av Zermatt og nå sist, siste kvinne ut før finaleuka i Farmen. Stine har både sett, gjort og vært med på flere enn de fleste, og i vår legger hun ut på sitt neste eventyr: Telemark rundt.

Om du har fulgt med på Farmen med et halvt øye, har du fått med deg hvem Stine Hartmann er. Publikumsfavoritten og blidjenta fra Ullern som har vært på TV-skjermene med en sveis som ligner mer og mer på bustetroll, alltid i ulltights, tidenes gledeshyl i møte med dyr av alle slag, alltid med en kommentar med snert på lager, og aldri redd for å si det hun tenker eller føler. Før Farmen reiste hun Sør-Amerika rundt og fikk alle hun møtte til å ta en push-up mens de ropte JOBBE PÅ, Stines slagord, på snapchat.

Når hun ikke har jobbet som journalist har hun gjort karriere som en personlig trener som både er flink og morsom. Stine har med andre ord en nysgjerrighet som aldri tar slutt, og denne nysgjerrigheten tar hun med seg når hun legger ut på sitt neste eventyr i Telemark denne våren.

– Jeg vil veldig gjerne møte en hest, sier Stine om forventningene til turen. Oslo-jenta har en kjærlighet for dyr, uansett om det er hest, ku eller lama, vil Stine hilse på. Den samme entusiasmen har hun ovenfor mennesker, og det er det hun gleder seg mest til med hele turen: Å få møte mennesker (og dyr, da) hun ellers aldri ville møtt, og selvfølgelig: Å gjøre ting hun ikke har prøvd før. Om det så er klatrepark, badepark, motbakkeløp, topptur, nye sykkelveier eller nye steder, Stine er nysgjerrig, for som hun sier selv: Det er jo ikke bare inne på museum man lærer et sted å kjenne, det er jo ute blant folk!

Når Stine legger ut på ferden sin, har hun lyst til å møte stort og smått i Telemark. Om du har tips til et sted hun bør legge ferden innom, mennesker (eller dyr) hun bør møte send gjerne melding på vår facebook side.Ellers kan du følge med på ferden, som skal dokumenteres steg for steg på Visit Telemark sine digitale kanaler, telemarkshistorier.no og Visit Telemark på Facebook. Du kan også tjuvstarte med å bli kjent med Stine på snapchat, du finner henne som @stinita.

Her er noen av stedene Stine kommer til å besøke
Her er noen av stedene Stine kommer til å besøke

Følg med på Stines eventyr!

 

Oppdatert informasjon om Stines reise vil du finne på følgene kanaler: