TUDDAL HØYFJELLSHOTEL: Kjærlighet til hverandre, hotellet og gjestene

Historien om Tuddal Høyfjellshotel handler om Malin og Einars kjærlighet til hverandre, deres lidenskap for hotellet og hvordan de behandler gjestene som en del av familien!

Malin og Einar Gurholdt Tuddal Høyfjellshotel Foto: Styrk Fjærtoft

– Jeg drev jo hotellet med mamma før Malin kom, men det er jo litt gøyere å drive hotell med kjæresten sin enn med mora si! Det sier Einar Zakkæus Gurholt som er vertskap i 4. generasjon sammen med sin utkårede og makker Malin Torsdatter Abrahamsen.

– Hotellet i Tuddal åpnet som sanatorium i 1895. Da dro fiffen fra Kristiania til Tuddal og datidens spahotell for å unngå tæring i huden, sier Malin. I dag kommer folk til fjells for å nyte stillhet, frisk luft, vakker natur og bli skjemt bort med god mat og drikke – en viktig del av livsnytelsen som vertskapet på Tuddal Høyfjellshotel alltid har vært opptatt av. – Vi er stolte av å drive hotellet i oldemor- og oldefars ånd, men er samtidig nyskapende og prøver å utvikle oss slik at neste generasjon (datteren Tomine på 2 er sjefen) skal kunne ta over et anlegg som er holdt i hevd, sier Einar og Malin. I høst arrangeres Babettes gjestebud for 25. år på rad på Tuddal Høyfjellshotel. Ikke rart vertskapet smiler av suksessen med bestillinger tre år frem i tid!

Av: Styrk Fjærtoft

Sesong 2 Telemarkpodden